Italiaanse bol met kip
Servings
4
servingsTotal time
20
minutesBen je op zoek naar een snelle en makkelijke maaltijd? Dan komt deze Italiaanse bol met kip als geroepen. Maak voor jezelf en/of anderen een heerlijke lunch!
Ingrediënten
- kip marinade
400 gram kipfilet
1 rode ui
1 theelepel italiaanse kruiden
1/2 theelepel; peper en paprikapoeder
1 eetlepel kipkruiden (van Verstegen)
snufje zout
- Beleg
4 Italiaanse bollen
100 gram rucola sla
2 tomaten
1 geroosterde rode paprika
4 plakken kaas (naar keuze)
2 eetlepels andalouse saus
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in stukjes. Snipper een rode ui en snijd de geroosterde paprika in reepjes.
- Marineer de kipfilet met een snufje zout, peper, Italiaanse kruiden en kipkruiden. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipfilet.
- Voeg vervolgens de geroosterde paprika toe en bak dit een paar minuten mee totdat de kip gaar is.
- Snijd de tomaat in halve plakjes. Verwarm de Italiaanse bollen even in een oven of in een pan en snijd de bollen door midden.
- Beleg als laatste de Italiaanse bollen met wat saus, kaas, sla, tomaat en kip. Serveer het op een bord en eetsmakelijk!
Did you make this recipe?
Tag @foodbyfadoua on Instagram and hashtag it #foodbyfadoua
Like this recipe?
Follow us @FoodbyFadoua on Pinterest
Did you make this recipe?
Like us on Facebook
Recente reacties