Italiaanse bol met kip

Italiaanse bol met kip

0 from 0 votes
Recipe by FoodbyFadoua Course: Ontbijt en Lunch
Servings

4

servings
Total time

20

minutes

Ben je op zoek naar een snelle en makkelijke maaltijd? Dan komt deze Italiaanse bol met kip als geroepen. Maak voor jezelf en/of anderen een heerlijke lunch!

Ingrediënten

  • kip marinade
  • 400 gram kipfilet

  • 1 rode ui

  • 1 theelepel italiaanse kruiden

  • 1/2 theelepel; peper en paprikapoeder

  • 1 eetlepel kipkruiden (van Verstegen)

  • snufje zout

  • Beleg
  • 4 Italiaanse bollen

  • 100 gram rucola sla

  • 2 tomaten

  • 1 geroosterde rode paprika

  • 4 plakken kaas (naar keuze)

  • 2 eetlepels andalouse saus

Bereidingswijze

  • Snijd de kipfilet in stukjes. Snipper een rode ui en snijd de geroosterde paprika in reepjes.
  • Marineer de kipfilet met een snufje zout, peper, Italiaanse kruiden en kipkruiden. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipfilet.
  • Voeg vervolgens de geroosterde paprika toe en bak dit een paar minuten mee totdat de kip gaar is.
  • Snijd de tomaat in halve plakjes. Verwarm de Italiaanse bollen even in een oven of in een pan en snijd de bollen door midden.
  • Beleg als laatste de Italiaanse bollen met wat saus, kaas, sla, tomaat en kip. Serveer het op een bord en eetsmakelijk!

Did you make this recipe?

Tag @foodbyfadoua on Instagram and hashtag it #foodbyfadoua

Like this recipe?

Follow us @FoodbyFadoua on Pinterest

Did you make this recipe?

Like us on Facebook

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*