Over mij

Hi, welkom op mijn foodblog!

Mijn naam is Fadoua. Op mijn foodblog wil ik jullie inspireren met heerlijke gerechten en meenemen in mijn wereld als foodlover. Ik woon in Amersfoort en ben naast foodblogger moeder van drie mooie kinderen. Koken en bakken maakt mij vrolijk, maar het maakt mij nog vrolijker om andere te zien genieten van mijn gerechten. Dat wil niet zeggen dat ik altijd uitgebreid kook. Tussen de recepten zal je ook simpele en snel klaar te maken recepten aantreffen. De recepten hebben echter één belangrijk ding gemeen, en dat is dat ze lekker zijn. Tenminste, ik hoop dat jij dat ook vindt! Ik deel hier met veel plezier al mijn recepten, die ik met heel veel liefde maak.

Samen genieten van lekkere gerechten, dat brengt je dichter bij elkaar. Ik hoop dat ik daar met mijn recepten een steentje aan bij kan dragen en jullie kan inspireren.

Alvast veel kook- en bakplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief op mijn homepagina, zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwe recepten. Je kunt FoodbyFadoua ook volgen via Facebook, Instagram, Snapchat en Pinterest.